23 Ağustos 2012 Perşembe

Cocuk odasi


Artık bebeklikten çıkan çocuklarınız,kendini bir birey gibi hissetmeye başlar.Bu da çocuklarınızın odalarına daha çok önem vermelerine neden olur.
İster ebeveyn ister çocuk olsun herkesin evinde kendisine ait bir odası vardır. Herkesin kendisine özel olan bu odalarının dekorasyonu ise genellikle evle uyumlu olur.
Evdeki mobilyalara, halıların seçimine, duvarların boya rengine göre odaların dizaynı da buna göre değişiklik gösterir. Bir odayı ise kişiselleştirmenin ve özel kılmanın en iyi yolu odanın içinde kullanılan aksesuarlardır. Çocuk odasına konulan renkli sandıklar çocuk odasına dekarasyon canlılık katmanın yanında odanın dağınıklığına ve gereksiz eşyaları barındırması açısından da çözüm sağlar. Odaya konulan her küçük sandığın farklı bir kullanım amacı olmalıdır. Örneğin; bir sandık kitap ve dergiler için, diğer sandık kullanılmayan küçük eşyalar için olabilir. Son zamanlarda sıkça kullanılmaya başlayan duvar rafları da çocuk odasının dekorasyonu için çok uygundur. Duvara monte edilen renkli ve değişik raflar odaya çok ayrı bir hava katmaktadır. Hem duvarın boş görünmesini engeller hem de çocuğunuzun küçük oyuncaklarını buraya koyarak duvarı süsleyebilirsiniz. Rafların yanı sıra oda içinde kullanılan dışı işlemeli şık aynalar da hem odanın bir ihtiyacıdır hem de çok güzel bir aksesuar ürünüdür. Ayrıca abajurlar ve yer yastıklarını da çocuğunuzun odasında kullanabilirsiniz. Yatağın kenarındaki komodinin üstüne konulan abajur da farklı bir dekorasyon ürünüdür.
Yer yastıkları da hem daha sıcak, samimi bir ortam oluşturur hem de çocuklar için yerde oyun alanı meydana getirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder